Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R48a86d97e86k 24H32o34d39a90ň

15. 9. 2016 13:10

To by ovšem nic neřešilo, podobně jako nic neřeší EET. Důvod je prostý: "malý" živnostník má prostě malé příjmy, i kdyby podváděl jak chtěl, stejně to nemá ulít moc z čeho. Naproti tomu velká firma jede ve velkých číslech, a tam jsou ty možnosti nepoměrně větší. Může si přestěhovat sídlo do zahraničí, může si dovolit zaplatit si lidi co přijdou na to jak to řešit. A případně si může zajistit i nějaké ty dotace, pobídky atd., protože v penězích v kterých se pohybuje se ten člověk zaplatí.

Stejně by to dopadlo u tohoto: těm poctivým to zkomplikuje život, a tomu zbytku je to fuk. Když dostanete tuhle či támhle sedmičku v krabici od vína nebo tašku s miliony od strejdy Vika, investovat pár desítek tisíc do toho aby se to zamaskovalo před úředníkem zas takový problém nebude.

5 0
možnosti

Já bych odpověděl moudrými slovy soudruha AB: "Poctivým politikům to nemůže vadit, protože přece nekradou, neuplácí a nepřijímají úplatky. Naopak, oni kontrolu jen přivítají, protože to umožní odhalit ty nepoctivé a eliminovat je."

7 0
možnosti

P13e13t72r 46B73ü77r47g76e73r

13. 9. 2016 12:54

pěkné, svěží... má politik, jakožto zaměstnanec svých voličů, právo na stávku?

0 0
možnosti

Akorat ze zcela urcite neni zamestnanec a uz vubec ne volicu.

Nebo jinak Petre, odvadis za politika co zamestnavas (prepokladam ze uz jsi volic) zdravotni a socialni pojisteni pripadne mu proplacis minimalne 20 dni dovolene rocne?

0 3
možnosti

Skvělý a vtipný článek.

Autor by měl kandidovat za http://www.SVOBODNI.cz !

1 0
možnosti

Souhlas, myslím, že každý zaměstnavatel by měl mít možnost pověsit zaměstnanci v pracovní době kameru na krk,aby měl kontrolu, že pracuje a neulejvá se, případně ho neokrádá, nebo nesděluje citlivé firemní údaje nepovolaným osobám.

0 0
možnosti

Taky hezký, R^ koukám že jsme měli podobné nápady. Škoda, že se nebudou realizovat ...

0 0
možnosti

Dobrý nápad. Jenomže i daleko proveditelnější kroky by museli potvrdit příslušným zákonem ti, jichž se to hlavně týká - poslanci a senátoři. Takže se pořád pohybujeme v bludném kruhu. Rčení o kapřících, kteří si sami rybník nevypustí, je neustále v kursu. :-/

0 0
možnosti

Jo, dobrý. Také jsem si myslel, že když Babiš a jeho parta řekli A, že řeknou taky B. Tedy, pokud je třeba odhalovat a trestat zloděje, tak všechny. A tak bych minimálně očekával, že ruku v ruce s EET přijde zákon o přiznávání majetku politiky při vstupu do politiky a následně pak každý rok.A nebo si myslíte, že kradou jenom podnikatelé a politici ne? A nebo jinak. Vy ještě Babišovi věříte?

6 0
možnosti

Politici - zase na každým kandelábru.... Samozřejmě - někdo to dělat bude, ale - ale lidé by je měli hnát k odpovědnosti a pokud nemaká - sesadit a ještě hnát k trestní odpovědnosti. Je to koryto, proto se cpou.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1551x
Rocker klávesák "ve středním věku" s potřebou občas něco pochválit, okomentovat nebo i pohanět, tak jak to cítí.